Gaaf voor Kinderen

Beleef een uniek avontuur hoog in de bomen!

Val van de ene verbazing in de andere: 9 echte boomhuizen, sprookjesachtig als in een kinderdroom, maar met de luxe en het comfort van een modern huis. Beleef hoog in de bomen jullie spannende vakantieavonturen. Je vertoeft in de natuur en tegelijkertijd heb je de ruimte en het comfort van een écht huis: een gezellige huis-en eetkamer, een volledig ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers, een stijlvol ingerichte badkamer en natuurlijk een aangenaam terras.  Dit alles op vier tot zes meter boven de grond en met de vogels als enige directe buren!

Ruim, stijlvol en met alle comfort

De ruime keuken is voorzien van alle gemakken: een massief houten werkblad, een stenen gootsteen en alle gangbare elektrische apparaten zoals vaatwasser, inductie-kookplaten, koelkast en een magnetron. De stijlvolle badkamer met bijzondere details beschikt over een balnéobad en de 6-persoonshuizen hebben bovendien nog een aparte regendouche.

 

Hertenbos

Ieder boomhuis heeft bovendien zijn eigen specifieke karakter en een dierthema: eenden, vlinders, libellen, uilen en eekhoorns. Elk thema komt terug in de stoffering van meubels, gordijnen en kussens. Zelfs de tegels van de badkamer en de keuken herinneren aan de vacht van de eekhoorn, het verenpak van een vogel of de vleugels van een libelle. Zelden was de natuur zo dichtbij! Waar je deze boomhuizen kan vinden? In het nieuwe Center Parcs park le Bois aux Daims ofwel ‘het Hertenbos’, in Frankrijk.