Gaaf voor Kinderen

Waar gaan we volgende vakantie heen?

Vakanties zoeken en boeken is niet ons favoriete onderdeel van vakantie vieren. We hebben al heel wat van de wereld gezien en in veel verschillende accommodaties en op campings genoten, maar het uitzoeken van de volgende bestemming, blijft ‘een ding’. Want wat ís er gaaf en waar is het leuk voor de kinderen?

Nederlandstalige brochure

Met dat idee in gedachte lopen we ieder jaar weer op de Vakantiebeurs in Utrecht. Afgelopen jaar wisten we wel al naar welk land we wilden, namelijk naar Frankrijk. Op zoek naar een gezellige camping voor de kids dus. We passeren een stand van Les Castels campings, in Frankrijk. We worden vriendelijk te woord gestaan en krijgen een mooie, Nederlandstalige brochure mee.

 

Zoeken en boeken

Het uitgangspunt van Les Castels spreekt ons aan. Ze hebben 41 luxe 4- en 5-sterren domeinen in de vrije natuur in Frankrijk, allemaal gelegen op uitzonderlijke plaatsen waar luxe gelijk is aan ruimte! Variërend van een kleine, rustige, groene camping met pittoreske charme tot een grote camping met gezinsanimaties of een club-camping met een groot activiteitenaanbod voor onvergetelijke momenten met het gezin. Via de website boeken we twee totaal verschillende campings: Domaine des Ormes (een grote camping met ruim 600 plaatsen) in Bretagne en een kleinschalige camping met ruim 100 plaatsen op camping Le Petit Trianon de St. Ustre. Zo kunnen we deze familiecampings vergelijken. Begin juli stappen we in de auto naar Frankrijk. Pien van 6 jaar maakt het reisverslag (klik hier om te lezen).