Gaaf voor Kinderen

Logeren in een hooiberghut

Tijdens een zonnig weekend in juni besloten wij naar de boerencamping Duinzoomhoeve in Julianadorp aan Zee te gaan. Okay, we besloten het niet spontaan want een hooiberghut moet je van te voren reserveren. Ons relaxte weekend begon op vrijdag en zondag laat in de ochtend (11 uur uitchecken) reden we weer uitgerust naar huis.

Tussen de bollenvelden

Wij kozen voor deze kleine camping vanwege de ligging: direct achter de duinen (dus vlakbij zee) én tussen de bollenvelden. In het voorjaar kun je hier kamperen tussen de tulpen! Nu stonden er niet meer zo heel veel bloemen rondom de camping, maar we vonden nog wel een prachtig veld anemonen. Reken maar dat we veel foto's hebben genomen.


Skelters en spelen
Direct na aankomst ontdekten de kinderen de vele skelters in de boerenschuur en vertrokken zij op drie of vier wielen naar onze hooiberghut. Eigenares Mary bracht ons Althena II, een vierpersoons hooiberghut met twee stapelbedden, toilet, keukenblok en zitje. Perfect! De zon scheen dus we zaten veel rondom de picknicktafel buiten. De kinderen speelden zich suf. De keus aan skelters is enorm, de waterpomp midden op het eerste kampeerveld lonkt en ook de vogelnestschommel werd veel gebruikt. Het was gaaf op de familiecamping Duinzoomhoeve! En daar vertellen wij spoedig tot in de detail meer over in een andere blogtekst op Gaaf voor Kinderen.
Wordt vervolgd…