Gaaf voor Kinderen

Iedere gek zijn vakantieplek

Vrijdag is het de elfde van de elfde in het jaar 2011, de ultieme gekkendatum! Het getal elf staat in de volksnumerologie bekend als het getal van de gekken en dwazen. Belvilla is ook een beetje van de zotte en heeft een zeer bijzonder aanbod van ‘Anders dan anders’-vakantiehuizen. Laat je meevoeren in deze waanzin en vier vakantie in een voormalige molen, vliegtuig of pipowagen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Zie jij ze vliegen?

Verblijf eens in een straalvliegtuig in de Vogezen dat nu te huur is als gevleugeld vakantiehuis! Op 27 mei 1955 steeg vakantiehuis La Caravelle voor het eerst op. In 1985 vloog dit toestel zijn laatste vlucht. Na 20.000 vlieguren is het gedemonteerd en naar de Vogezen gebracht, waar het een nieuwe functie heeft gekregen als vakantiehuis. Meer informatie over vakantiehuis La Caravelle: www.belvilla.nl/FR-88240-01.

Klap van de molenwiek

Een vakantiehuis dat zelf een klap van de molenwiek heeft gehad, is ‘Molen ter Sleepe’’ in de Vlaamse Ardennen. Bij deze voormalige korenwildmolen uit het eind van de 18e eeuw ontbreken tegenwoordig namelijk de wieken. De naam ‘Ter Sleepe’ dankt de molen aan het feit dat deze meer sleepte dan voluit draaide. De molen is niet op de top van een heuvel gebouwd en kon dus geen volle wind pakken. Dit vakantiehuis is nog eens extra bijzonder door de karakteristieke, Gaudí-achtige inrichting die kunstenaar en voormalig eigenaar Pépé Parolé eraan heeft gegeven. Meer informatie over Molen ter Sleepe: www.belvilla.nl/BE-9681-01.

Als Pipo de Clown

Clowns zijn natuurlijk de meesters in gek doen. Voel je zelf even Pipo de Clown in de circuswagen ‘La Roulotte de Menou’’ in de Bourgogne. Deze perfect uitgeruste, verzorgd ingerichte woonwagen ligt vlakbij het authentieke dorpje Menou middenin de bosrijke omgeving van Nevers. Dit vakantiehuis op wielen staat in een grote boomgaard en kijkt uit over een vijver. Kom proeven van de simpele genoegens des levens en geniet, afhankelijk van het seizoen, van kwakende kikkers, een mooie visvangst of zelf geplukte bosvruchten. Meer informatie over La Roulotte de Menou: www.belvilla.nl/FR-58210-01.

Waanzinnige actie

Bij Belvilla zit ook een steekje los. Aanstaande vrijdag 11 november 2011 biedt de vakantiehuizenspecialist op werkelijk iedere boeking die gemaakt wordt tussen 11 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds een korting van 11%. Deze waanzinnige actie geldt niet alleen voor de gekke vakantiehuizen, maar voor het volledige aanbod en is zelfs geldig in combinatie met last minute acties. ‘Anders dan anders’ bij Belvilla: www.belvilla.nl/vakantiehuis-bijzonder