Gaaf voor Kinderen

Joehoe, hier in de Juliana Toren!

altaltalt

Een bezoekje aan de Familiepretpark Koningin Juliana Toren is echt gaaf. Werkelijk vetcool voor het hele gezin. Ik vermaak mij namelijk uitstekend in de piratenbootjes (lekker water naar elkaar spuiten), in Jul’s Super Achtbaan en het Reuzenrad. Mijn jongere zusje geniet in Kabouterwonderland en Jul’s Bat Mouse Vlucht. Papa dook even het Spookslot in en mama ging met ons mee in Jul’s Dino Toer. En dit zijn nog maar enkele attracties van dit pretpark. Het is er waanzinnig leuk. Wat ik zo handig vind, is dat er veel attracties bij elkaar zitten. Je hoeft niet zo ver te lopen.

121 treden
Natuurlijk keken wij ook naar de 100 jaar oude Juliana Toren zelf, maar tijdens ons bezoek was deze gesloten. Jammer, maar nu hoefde we niet die 121 treden naar boven te beklimmen. Je zal er wel een te gek uitzicht over het pretpark en de Veluwse bossen hebben! Dan kun je ook meteen zien naar welke attractie je wilt.. maar ik kan mij ook goed oriënteren op de plattegrond. Dus op naar de speeltuin met super glijbaan (even een matje mee omhoog tillen), springkussen, trampolines en veel speeltoestellen. Terwijl papa en mama rustig koffie kunnen drinken in Jul’s Tai Toko. Even later horen we dat Jul de Muis gaat optreden, dus op naar de show.

Webcam
Er is zo veel te doen in Koningin Juliana Toren… hier vermaken wij ons met gemak een dag. Maar ook op de website www.julianatoren.nl valt veel te beleven. Vooral in de ‘speelhoek’ kun je grappig virtueel spelen én bijvoorbeeld ’s ochtend even kijken op de webcam of de zon al schijnt. Ideaal dat Jul’s weerbericht. Ik ben klaar om in de auto te stappen en naar Apeldoorn te rijden… Lees maar wat voor weer het er nu is: “Het is een dag met kamertemperaturen welke in de middag zelfs oplopen tot 24/25 graden. Het wordt een geheel onbewolkte dag! Een prima dag voor een uitje naar de Koningin Juliana Toren! Kijk op Jul´s webcam voor het live zonnetje.”