Gaaf voor Kinderen

Elmo is jarig!

alt

Joepie, gefeliciteerd Elmo… je bent jarig, lees ik net op www.sesamstraattheater.nl. Ik wil dat verjaardagsfeestje wel graag meevieren, dus ik ga zeker naar Sesamstraat in het theater. Gaaf. Deze nieuwe voorstelling reist (weer) langs theaters door heel Nederland.


Op de foto met Elmo
In de vrolijke familievoorstelling Elmo is jarig! bereiden Bert, Ernie en Tommie de verjaardag van Elmo voor. Samen werken ze aan een mooi feest voor hun vriend. En Elmo? Die is net als ieder kind wat zenuwachtig en slaapt de nacht voor zijn verjaardag niet zo best als anders. Komt dat wel goed…? Natuurlijk komt dat goed in een zeer herkenbare en komische voorstelling die ook antwoord geeft op de vraag wat het belangrijkste van een verjaardag nu eigenlijk is. Na afloop van de voorstelling kan iedereen in de foyer Elmo feliciteren en op de foto met de bewoners uit de beroemdste straat ter wereld. 


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 4 entreekaartjes voor Elmo is jarig! weggeven. 

 

 


Maak kans op deze kaartjes. Je kunt op de Facebook pagina van Gaaf voor Kinderen een reactie achterlaten in welk theater jij graag Elmo is jarig wilt zien.

Je mag het ook op het winformulier invullen. De speellijst is te vinden op www.sesamstraattheater.nl.

Je kunt tot 22 september 2013 meedoen. Meer winnen? Kijk ook eens op prijsvragen voor kinderen.