Gaaf voor Kinderen

Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon is veelzijdig, een gave dierentuin. Er zijn en worden innovatieve dierverblijven ontwikkeld waar de bezoeker uitdagende en spannende ontmoetingen staan te wachten met onder andere baardapen, kangoeroe’s, boomkangoeroe’s, emoes, reuzenmiereneters, neusberen, steuren en beermarters. Vicuna’s, capibara’s en nandoes leven er in een rotsachtig gebied en wandel je door een grote doorloopvolière met o.a. ibissen en sta je versteld van de insectenwereld in de nieuwe imkerij met aangrenzende vlindertuin. Tijdens feestdagen en weekenden worden er in Zoo Parc Overloon ook heel regelmatig bijzondere evenementen georganiseerd, zoals een ‘jonkies’ speurtocht of thema wilde honden. De vijf Afrikaanse wilde honden van Zoo Parc Overloon zijn broertjes van elkaar. JC, Hannibal, Sotho, San en Herero zijn in 2011 vanuit een Franse dierentuin naar Overloon gekomen. Wilde honden komen oorspronkelijk voor in Afrika, ten zuiden van de Sahara. Ooit kwamen hier grote roedels voor van soms wel enkele honderden honden. Tegenwoordig zijn de Afrikaanse wilde honden ernstig bedreigd en bestaan de roedels uit slechts 2 tot 30 dieren.

Ook gaaf voor kids: Bij de verschillende Zoo Times vertelt de dierverzorger allerlei bijzondere wetenswaardigheden over dieren als witwanggibbons, kleine panda’s en kamelen.

Gaaf voor Kinderen mag van Zoo Parc Overloon 3x 2 entreekaarten weggeven. 

 

Maak kans op twee entreekaarten voor Zoo Parc Overloon.

Lees op www.overloonzoo.nl meer over de dieren in het park. Vul op onderstaand winformulier in welke Award Zoo Parc Overloon heeft gewonnen.

Je kunt tot 5 juni meedoen. Meer gratis dagjes uit? Check prijsvragen.nl

Powered by BreezingForms