Gaaf voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2013

De nieuwe CD ‘Klaar voor de Start’ van VARA’s Kinderen voor Kinderen komt 27 septeber uit en is direct goud! En ook de kaartverkoop van de live concerten in Vredenburg Utrecht Leidsche Rijn gaat hard. Daarom is besloten tot een extra concert op vrijdagavond 25 oktober om 19.00 uur. Er zijn vier voorstellingen: op 25 oktober om 15.00 uur en 19.00 uur en op 26 oktober om 15.00 uur en 19.00 uur. Wil jij meezingen met het kinderkoor? Je kunt kaartjes voor de show kopen via www.kinderenvoorkinderen.nl.

Op de site kun je ook de officiele videoclip van ‘Klaar voor de Start’ bekijken en luisteren. Tijdens de swingende live shows zingt het Kinderen voor Kinderen Koor alle 12 liedjes van de nieuwe CD ‘Klaar voor de Start’, waaronder de titelsong geschreven door Tjeerd Oosterhuis en Paul van Loon. Een gaaf lied en een hit op menig school.

Tijdens de show zullen B-Brave en Monsif een gastoptreden komen geven; de presentatie is in handen van Dolores Leeuwin en Lex Uiting. Er zullen tv-opnamen worden gemaakt voor de uitzending van het concert op 9 november om 19.00 uur bij Zapp.