Gaaf voor Kinderen

Kom aan boord en vlieg mee

Het kan jou haast ook niet ontgaan zijn dat de nieuwe Disney-film bijna de bioscoop in gaat vliegen. Vanaf 9 oktober draait Planes in de bios en dat is feest. Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty. Dit is een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en - ironisch genoeg - heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan. Ik kan bijna niet wachten tot Planes in 3D in de bioscoop draait. Tot die tijd kijk ik gewoon af en toe naar de trailer. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag een Planes-pakket weggeven. 

 

Wat zit er in dit Disney Planes-pakket? Twee vrijkaarten voor de film, holograpic stickers, een lichtgevende yo yo en een t-shirt.

Wat moet je doen voor deze gave prijs? Vlieg naar https://www.disney.nl/films/planes/personages en bekijk de personages uit Planes. Wie vind jij het leukst en waarom?

Vul dit voor 15 oktober in op het winformulier en wie weet win jij… Check voor meer prijzen Prijsvragen voor Kinderen.