Gaaf voor Kinderen

Wij Willen Water

De nieuwste show van Ernst en Bobbie is een vrolijke, interactieve voorstelling voor het hele gezin. De naam van deze voorstelling? Wij willen Water. Tijdens de show kun je – net als altijd bij Ernst en Bobbie – lachen en meezingen met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Het verhaal:

In Wij willen Water draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee met de actie 0900-WATER. Ze beloven 200.000 euro aan de actie maar Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet. Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…?

Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld. Van 28 september 2014 tot en met 17 mei 2015 treden Ernst en Bobbie door het hele land op met de show Wij Willen Water. In november en december wordt hun toer echter tijdelijk onderbroken omdat ze in deze maanden optreden met hun vrolijke Sinterklaasshow Pimp de Sint. www.ernstbobbie.nl