Gaaf voor Kinderen

Wij Willen Water in Theater

Hé, soepkip! Houd jij ook zo van Ernst & Bobbie. En de rest… Dan is die nieuwe show van ze een aanrader.

Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden heeft alle vertrouwde ingrediënten in zich die het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en veel, heel veel grappen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld. 

Samenwerking met Wandelen voor Water

In deze show draait het allemaal om schoon drinkwater; Ernst en Bobbie doen per ongeluk mee aan een tv-actie voor schoon drinkwater. Zonder dat ze dat doorhebben beloven ze per ongeluk 200.000 euro aan de actie maar… Ernst en Bobbie hebben dat geld helemaal niet. Uiteindelijk besluiten ze om dan maar stiekem zelf naar Afrika te gaan om de bevolking van NBUKU te voorzien van schoon drinkwater. Maar daar mag niemand weten dat ze er zijn. En of het dan nog allemaal goed komt…? 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 4 kaarten voor Ernst & Bobbie Wij Willen Water weggeven

Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld. Zij hebben zich met hun nieuwe show verbonden aan Wandelen voor Water. Wandelen voor Water is een kindgerichte campagne die elk jaar plaatsvindt in de weken rondom de VN World Water Day, op 22 maart. Kinderen helpen hun leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden aan veilig drinkwater.

Meer info over de show en kaartverkoop zie www.ernstbobbie.nl.

Maak kans op 4 kaarten zodat jij het met gezin naar Wij Willen Water kunt.

Vul voor 20 september 2015 op onderstaand winformulier in, in welk theater jullie de show graag willen zien.