Gaaf voor Kinderen

Echt spelen!

 

Het is lente en dus openen diverse attractie- en speelparken weer de deuren. Zo ook Linnaeushof, Europa ’s grootste speeltuin. De ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen, waarbij het gebruik van de eigen energie en de eigen fantasie voorop staan. En daar houden kinderen van… al jaren! Linnaeushof bestaat inmiddels ruim 50 jaar en is altijd trouw gebleven aan dit concept van actief vermaak.

 

Speeltoestellen en attracties

Wat kun je zoal doen in Linnaeushof? Met meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties is er voor ieder wat wils, zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen, een superglijbaan en nog veel meer. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest. Naast moderne en vernieuwende items zijn er op verschillende plekken in de speeltuin ook enkele nostalgische speeltoestellen neergezet. Wie herinnert zich niet de ouderwetse schommelschuitjes? Of wat dacht je van die leuke familieschommel waar iedereen tegelijkertijd op kan zwieren en zwaaien. Oud speelplezier in een modern jasje, iedereen voelt zich hier kind!

Het speelpark is vanaf 25 maart 2015 (t/m 27 september) geopend en op woensdag 8 april 2015 komt niemand minder dan Kikker naar Linnaeushof. Om 15.00 uur verricht het wereldberoemde karakter van Max Velthuijs de officiële openingshandeling voor het nieuwe speelseizoen. Aansluitend wordt er voorgelezen uit zijn boekjes en kunnen kinderen Kikker de hand schudden en samen met hem op de foto.