Gaaf voor Kinderen

Vier Pasen in Plopsa Indoor Hasselt!

Van 4 t/m 19 april trakteren Kabouter Klus en de Paashaas alle bezoekers op een schitterend Paasfeest in het mooiste indoorpretpark van België! Twee weken lang wordt Plopsa Indoor Hasselt in een paasbest kleedje gestoken. Bovendien treedt Kabouter Klus er dagelijks op in het prachtige amfitheater. Zing mee met de bekendste kabouterliedjes en ga uit de bol tijdens deze knotsgekke liveshow!

Daarnaast worden er tijdens het Paasweekend op 4, 5 & 6 april meer dan 150.000 overheerlijke paaseitjes verstopt. Smullen maar!

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2x een duoticket voor Pasen in Plopsa Indoor Hasselt weggeven. 

 

Een magische dag

Op slechts 20 minuten rijden van de Nederlandse grens bevindt zich Plopsa Indoor Hasselt. Het enige volledig gethematiseerde indoorpretpark van België telt meer dan 25 attracties. Ontdek de nieuwe Mayazone, dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! Op meer dan 10.000m2  vervelen Ploppertjes van 2 tot 8 jaar zich geen seconde. Daarnaast leef je je bij mooi weer uit in de ruime buitenzone in het K3-Verkeerspark, De Vliegende Fietsen en De Waterspeeltuin! Weet je dat je dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?  Bovendien zijn er regelmatig extra gratis liveshows gepland met de echte Studio 100-figuren van op tv!

Voor meer info over openingsuren, shows & evenementen: www.plopsa.nl

Maak kans op kaartjes voor Pasen in Plopsa Indoor Hasselt!

Deel het bericht op Facebook Gaaf voor Kinderen en laat daar je reactie achter waarom jij zo graag naar dit indoorpretpark wilt.

Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je ook je reactie op onderstaand winformulier achterlaten. Omschrijf in een paar zinnen waarom jij graag indoor in Hasselt wil spelen.

Je kunt tot 3 april 2015 meedoen.