Gaaf voor Kinderen

Prachtige panda’s

Wat zien ze er toch lief en schattig uit… panda’s! Je kunt ze nu van heel dichtbij bekijken. Zelfs rondom je heen. In de grootbeeldfilm Pandas: The Journey Home in Omniversum Den Haag. Een schitterende film waarbij je je even tussen de panda’s begeeft. Indrukwekkend.

Grootbeeldfilm voor de hele familie

In Pandas: The Journey Home volg je de panda’s van het Wolong Panda Centrum in China op een belangrijk moment in hun geschiedenis. Na tientallen jaren zijn op het centrum driehonderd reuzenpanda’s gefokt. De volgende stap is om ze terug in de natuur te brengen. We ontmoeten de dieren als ze zich voorbereiden op hun nieuwe leven en leren over hun fascinerende gewoontes en geintjes. Panda’s zien er namelijk niet alleen schattig uit, ze zijn ook nog eens bijzonder grappig  en houden ervan hun bewakers te slim af te zijn. We zien ook de toewijding van de wetenschappers die zich dag en nacht voor deze bijzondere dieren inzetten. En we volgen één panda in het bijzonder, Tao Tao, die in het bamboebos zijn avontuurlijke leven in het wild begint.

Pandas: The Journey Home – een productie van National Geographic – is een heerlijke grootbeeldfilm voor de hele familie, te zien vanaf 10 juni 2015 in Omniversum. De verteller in de Nederlandse versie is actrice en schrijfster Anna Drijver.

Ben je nieuwsgierig naar deze bijzondere film? Bekijk dan zeker online alvast een stukje via https://www.youtube.com/watch?v=V7BgpI3OAac.