Gaaf voor Kinderen

Nijntje is jarig! Dus… Feest

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Nijntje is jarig! Nijntje is dit jaar 60 jaar geworden en dat wordt het hele jaar door gevierd. Ze viert haar verjaardag onder andere in het theater met een theaterconcert voor de allerkleinsten, met live band. Vader pluis, moeder pluis, oma pluis én haar vriendinnen nina en willemijn gaan samen met nijntje opnieuw op tournee.

Theaterconcert

Ivo de Wijs vertaalde de verhalen van Dick Bruna naar even speelse als herkenbare liedjes en tijdloos vrolijke muziek van Joop Stokkermans erbij. In ‘nijntje viert feest’ horen we de leukste nummers uit de drie eerdere musicals, aangevuld met spiksplinternieuwe feestliedjes van Ivo de Wijs en Henny Vrienten. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige kennismaking voor de kleintjes met een écht theaterconcert. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is ook nijntje.

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2 kaarten voor Nijntje viert feest! Theaterconcert weggeven.

 

Wil je meer lezen over de voorstelling? Bekijk dan www.nijntjeconcert.nl.

 

Gaaf voor Kinderen mag twee kaarten in de herfstvakantie voor het Theaterconcert weggeven.

Vul voor 10 september op onderstaand winformulier jouw eerste en tweede voorkeur in.

Waar wil jij graag Nijntje viert Feest! Theaterconcert zien in de herfstvakantie?

Voor de hele speellijst, van 3 oktober t/m 3 januari, kunnen kaarten gekocht worden via de NTK: https://www.ntk.nl/voorstelling/nijntje-viert-feest