Gaaf voor Kinderen

Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium

De Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium komen er weer aan. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement in Harderwijk kunnen echte Dora & Diego fans de tv-helden zien en er zijn allerlei gave activiteiten. Ook dit jaar zijn dé succesnummers er weer, denk aan Meet & Greets met Dora en Diego, de PAW Patrol speelhoek, de speel- en knutseltent, de Dora Stap voor Stap activiteiten, een levensgroot doolhof, een stormbaan, springkussen en stepjesrace. Er zijn dit jaar ook verschillende, gloednieuwe activiteiten gepland, zoals Meet & Greets met Marshall en Chase van PAW Patrol, de Dora & Diego spelshow, waarin verschillende prijzen te winnen zijn en een nieuwe Dora & Diego show in het theater van het Dolfinarium.

Dolfijnen kijken

Naast bovenstaande Dora en Diego activiteiten kunnen bezoekers de zeezoogdieren van het Dolfinarium van dichtbij meemaken tijdens tien spetterende shows en voorstellingen.

Voor fans die tijdens de Dora & Diego fandagen op 26 en 27 september 2015 als Dora of Diego verkleed komen is er een speciale verrassing. Meer informatie en kaarten kopen: www.doradiegofandagen.nl.