Gaaf voor Kinderen

Testgezin gezocht

Gaaf voor Kinderen gaat zelf in oktober naar Avonturenpark Hellendoorn, omdat het dan Heksendoorn is. Maar we willen ook zo graag nog een uitgebreide review van een bezoek in september. Misschien brengen jullie nog een bezoek aan het Slidepark (geopend t/m 13 september) of ontdekken jullie de Zeeleeuwenshow, maar in ieder geval bezoek je het show van Kareltje en Jasmijn.

Avonturenpark Hellendoorn is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 3 april t/m 1 november 2015.

TESTERS gezocht en gevonden (21/09)

Gaaf voor Kinderen zoekt een gezin van 4 personen die Avonturenpark Hellendoorn wil testen en hiervan een uitgebreid verslag wil schrijven mét foto’s om online te laten plaatsen op www.gaafvoorkinderen.nl/uitjes. Jullie krijgen gratis entree, ik jullie review.

Vul op onderstaand formulier in welke datum jullie het park kunnen bezoeken en waarom juist jullie zo geschikt zijn voor deze test.

Dit is de deal.

Jullie krijgen gratis entree voor 4 personen, ik ontvang binnen 2 dagen na bezoek de tekst van circa 300 woorden en minimaal 3 foto’s van het bezoek (waarbij zeker 1 foto waar jullie met het gezin op te zien zijn).