Gaaf voor Kinderen

Rapunzel De Musical

 

Rapunzel… ik kan wegdromen bij het idee dat je zulke lange haren hebt. Fan-tas-tisch. Ik was dus heel benieuwd naar de familievoorstelling Rapunzel De Musical. Ik vergat om als prinses verkleed te gaan (dom!), want dan maak je aan het eind van de voorstelling kans op een mooie prijs. Dus, ga jij heen… verkleed je dan als prins of prinses!

Vrolijk toveren

De musical van Rapunzel is heel vrolijk en ik vind dat Sita mooi kan zingen. En wauw, die lange vlecht ís zo mooi. Ik kan mij niet voorstellen dat zij die afgeknipt wil hebben. Het verhaal over prinsesje Rapunzel is wel bekend, toch? Zij bezit magisch haar, maar op een dag ontvoerd de gemene tovenares haar en sluit haar op in een hoge toren. In de musical gaat het iets anders, want het grappige tovenaarsduo Titus en Fien sluiten haar op. Dit tweetal is echt supergrappig (juist ook voor volwassenen maken zij leuke woordgrapjes) en toveren er vrolijk op los. Zoals in alle sprookjes loopt het hier ook weer goed af en redt de prins – eigenlijk de kapperszoon – Rapunzel.

Pien (6): “Ik wil nog wel een keer naar Rapunzel de Musical, alles was zo mooi. De kleding en de liedjes. En vooral ook de after party met meet & greet. Dan wil ik de handtekening van Rapunzel!”

Rapunzel De Musical is hét familiesprookje en is te zien tot en met 12 juni 2016: www.RapunzelDeMusical.nl