Gaaf voor Kinderen

Techfestival Bright Day

Heb jij al gehoord over het bijzondere techfestival Bright Day?! Dit coole event wordt al een aantal jaar gehouden en is voor jong en oud uitdagend. Je kunt er robots bouwen en eindeloos gamen… en nog veel meer technische hoogstandjes ontdekken. Zoals robot Sophia!
Bright Kids
Dit grootste techfestival van Nederland vindt in 2018 plaats op zaterdag 24 en zondag 25 november in het Expo Haarlemmermeer. Hier wil je bij zijn hoor! Want er zijn ontzettend veel en leuke activiteiten te beleven voor het hele gezin en je kunt alles leren over ‘The bright side of tech’.
Jonge bezoekers van Bright Day kunnen bijvoorbeeld zelf robots bouwen, computergames spelen of op ontdekking gaan in het VR, hologrammen & Speellab. Ook zijn er live shows te zien van ANYmal, een robot met dierlijke trekjes en van robot Sophia, de meest menselijke robot ter wereld!

Drones en e-bikes
Ontmoet Royalistiq en Daan Roosegaarde, experimenteer met drones, check Dutch design, trap wat rondjes op een e-bike en ontdek hoe banen er in de toekomst uit kunnen zien.
Kortom, een dag in het teken van ‘The bright side of tech’.
Gaaf voor Kinderen heeft een speciale code waarmee jij 10% korting krijgt op aankoop van tickets.

Klik op de code 10% korting.