Gaaf voor Kinderen

Hiep Hoera voor Avonturenpark Hellendoorn

Yes, het is bijna zo ver… Op 22 april opent Avonturenpark Hellendoorn wederom haar deuren voor een nieuw seizoen pretparkplezier voor jong en oud. Dit jaar belooft een extra bijzonder seizoen te worden, dus ik wil er zeker heen! Avonturenpark Hellendoorn, een van de oudste attractieparken van Nederland, viert haar 75-jarig jubileum! En dat zullen we weten ook… Gedurende het hele seizoen viert het jarige park samen met haar bezoekers dit unieke jubileum met allerlei bijzondere activiteiten.

Stickers en knikkers

Dit voorjaar is het wederom Spellendoorn: een waar paradijs voor spelletjesliefhebbers! Alle kinderen die in april, mei en juni Avonturenpark Hellendoorn bezoeken, ontvangen bij binnenkomst een gratis sticker verzamelboek. Door het spelen van de Spellendoorn spellen, verdienen ze gratis stickers voor in het verzamelboek. Daarnaast krijgen ze voor ieder goed antwoord ook een gratis knikker. Tussen alle knikkers zijn tien zilverkleurige exemplaren verstopt. De tien kinderen die deze knikkers vinden, strijden tijdens de spannende finale op zaterdag 2 juli om de hoofdprijs: 100 VIP-kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Hiermee kan de winnaar 100 vriendjes, vriendinnetjes of familieleden uitnodigen om gratis naar het park te gaan in 2011.

Stuntshow

De ridders en paarden van de stuntshow Excalibur staan te trappelen van ongeduld om deze zomer de bezoekers weer op het puntje van hun stoel te laten zitten. De ingrediënten van de show zijn nog spannender dan afgelopen jaar; meer stunts, meer special effects en een show die wel heel dicht bij de bezoekers komt.

Tim en Sanne ontdekken de ruïne van een kasteel. Door het uitspreken van een oude inscriptie komt de oude legende van het zwaard Excalibur tot leven. Excalibur is het magische zwaard van Koning Arthur, dat zijn eigenaar magische krachten geeft. Samen met Tovenaar Merlijn en de Witte Ridder strijden Tim en Sanne tegen het kwaad; Morgana, de zwarte tovenares, en de Zwarte Ridder. De show is te zien van 9 juli t/m 4 september, van 2 t/m 8 juli kunnen try outs van de show bijgewoond worden. Toegang tot de show is gratis voor bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Van 9 juli tot en met 4 september te zien!

Heksendoorn

De maand oktober staat traditiegetrouw in het teken van Heksendoorn,  het griezelig spannende festijn, waar heksen en ander gespuis het park tot hun domein hebben gemaakt. Alleen in oktober opent Huyze Griezelsteyn haar deuren, in afwachting van de thuiskomst van Graaf Van Griezelsteyn. Durf jij een bezoekje te brengen aan het griezeligste landhuis van Nederland?

Voor de jonge kinderen is Dreumesland spannend gemaakt en presenteren Kareltje & Jasmijn een nieuwe familieshow in het Gouden Theater Paleis, zodat kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van Heksendoorn (van 15 t/m 30 oktober). https://www.hellendoorn.nu/