Gaaf voor Kinderen

Kidsdagen in de sneeuw

De sneeuw in! En wel nu... in de vakantie kun je skiën of boarden in echte sneeuw. Nu komt het mooie nieuws, daar hoef je niet een hele dag voor in de auto te zitten. Bij Snow Planet in recreatiegebied Spaarnwoude kun je iedere dag genieten van de kou. Tijdens de vakantie doe ik mee met de Snow Planet Kidsdagen. Daar ga ik leren skiën... Kun jij dat al dan doe is er wel een groepje op de eigen niveau te vinden en gaan jullie lekker freestylen op schansen en rails in het funpark. Mama kan in het restaurant (met een mok warme chocolademelk met slagroom) naar mij kijken, maar ik ben de hele dag onder de pannen. Ze kan makkelijk naar huis. Ik vermaak me dan wel met m'n nieuwe vrienden!

Kindermuziek

De indeling van de groepen op de Kidsdag is ten eerste op niveau, maar ook op leeftijd. Daarom wisselt de indeling van de groepen iedere KidsDag opnieuw. De begeleiding is heel intensief, gemiddeld is er een leraar op 6 kinderen, die de hele dag met je optrekt en uiteraard ook mee eet. Want, lunchen doe je gezellig met z'n allen, in een eigen zaal aan lange Alpen tafels waar de kindermuziek wordt gedraaid. Ik loop nu iets op de dag vooruit, want je start eerst om 9 uur met een gezamenlijke warming up.

Er zij drie pauzes, 2x drinken en een lunchpauze. De leeftijd is 5 t/m 12 jaar.  Prijs: € 59,50. Tijd: 09.00 – 16.00 uur.