Gaaf voor Kinderen

Samen herinneringen maken

Quality time met je kind, het is goud waard. Probeer tijd vrij te maken in je drukke leven, want voor je het weet zijn die kleine handjes die je vasthouden niet meer zo klein. Maar wat is dan echt gaaf om samen te doen? Daar hebben ze bij Spriet originele ideeën over, met de seizoensboxen. Zeg tegen je kind ‘poepbox’ en je hebt zeker weten de aandacht! Poeppraatjes blijven leuk.

Buiten zijn

Het toffe aan de boxen is dat je er samen op uit kunt, de natuur in. Heerlijk buiten! Spriet vertelt: “We wilden meer verwondering in onze seizoensboxen. Meer gevoel van de seizoenen. Dat het nóg makkelijker en laagdrempeliger is om de activiteiten te doen. En de activiteiten zelf nog kindvriendelijker en natuurvriendelijker.”

Poepbox

Een supergave box is natuurlijk de poepbox. In deze hilarische limited edition box draait alles om poep! Je vindt hierin alles om met je kind spelenderwijs poep beter te leren herkennen. Van poep namaken, speuren welke dieren in de buurt bezig zijn geweest en ontdekken dat er veel natuur in en mét poep leeft. Natuurlijk mag je kind ook een drol kleur gaan geven én zichzelf onder laten poepen met tatoeages.

Seizoensbox: Lente

Als de lente aanbreekt, dan bloeit de natuur op. Ontdek het met de natuurbingo. Op zoek in de natuur dicht bij huis. Een voortuin, een berm, een park, overal kan je ze vinden. Op de kaart staat ook een leuk experiment. Voor de druilige dagen zit er een kleurplaat in de box.

De seizoensbox bevat vier compleet verzorgde natuuractiviteiten. Hiermee gaan kinderen de wonderen van de natuur op een speelse manier ervaren. Ze leren zelf te ontdekken, te proeven, te maken.

Flowerpowerrr

In de lente is het tijd om bloemen te zaaien. Bloemen waar de bijen en vlinders heel blij van worden. Daarom ga je met de duurzame ingrediënten uit deze box zaadbommen maken. Lekker kliederen en vanaf april mag je ze buiten rondstrooien in de buurt van je huis, of in een berm. Tussen mei en september gaan hier mooie inheemse bloemen uit komen.

Nooit uitgeleerd

Via de QR code in de boxen vind je nog meer leuke tips en inspiratie om de seizoenen te beleven. Bijvoorbeeld over de paddentrek, en hoe je kind op verschillende manieren spelenderwijs de natuur dicht bij huis kan ontdekken. De natuur zien door de ogen van je kind is onbetaalbaar.