Gaaf voor Kinderen

Pack&Go Vakanties

Een pakketvakantie klinkt misschien wat ‘gewoontjes’, maar bij Center Parcs houdt het net iets meer in. Het is perfect voor bijvoorbeeld wie voor het eerst met zijn baby op vakantie gaat. Of speciaal voor vissers. Of wie iets bijzonders te vieren heeft. Dat zijn de Pack&Go Vakanties – een compleet pakket voor elke denkbare vakantie. Samengesteld voor acht types gasten, voor één vaste aantrekkelijke prijs. Aan alles is gedacht: speciaal geselecteerde accommodaties, services en leuke extra’s. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bestaande elementen van een Center Parcs-vakantie niet altijd bekend zijn bij deze acht doelgroepen, terwijl ze heel goed bij hen zouden passen. Daarom vanaf heden de eerste vier van deze acht Pack&Go pakketten – Baby Vakantie, Drie Generatie Vakantie, Vis Vakantie en Kids Vakantie - beschikbaar. De overige pakketten zullen de komende maanden gelanceerd worden.

Pack&Go Baby Vakantie

Center Parcs neemt de praktische organisatie uit handen van jonge ouders (zaken als babyvoeding, bedjes en boxen zijn standaard aanwezig) én zorgt ervoor dat baby, mama en papa volop kunnen relaxen tijdens hun eerste vakantie samen.

Pack&Go Drie Generatie Vakantie

Opa en oma gaan mee op vakantie dankzij de gratis upgrade van een 4- naar 6-persoons cottage, zodat iedereen samen is om te genieten van elkaar, gratis lekkers en leuke activiteiten.

Pack&Go Vis Vakantie

De visser gooit zijn dobber uit in visrijk water, de rest van het gezin plonst in de Aqua Mundo, maar ook samen doen ze leuke activiteiten.

Pack&Go Kids Vakantie

De kleintjes pakken een rugzak vol Orry&Vrienden-goodies uit en doen mee aan allerlei (gratis) activiteiten, terwijl de ouders tussendoor relaxen op een terrasje.

www.centerparcs.nl.