Gaaf voor Kinderen

Animal Event 2016: hét festival voor dierenfans


Dol op dieren? Dan is Animal Event, het grootste driedaagse dierenevenement van Nederland, voor jou beslist genieten! Je kunt er spectaculaire demo’s en shows bekijken, lekker shoppen voor je eigen dier en meedoen met allerlei leuke activiteiten. Van iedere diersoort zijn er op Animal Event experts aanwezig, die allemaal gemeen hebben dat ze heel graag over hun hobby vertellen. Je kunt er heel veel over dieren te weten komen. Eigenlijk is Animal Event een beetje het Pinkpop of Lowlands voor dierenliefhebbers, met als basis het outdoor terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Afrika
Animal Event heeft meer te bieden dan alleen huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek. Een bezoek aan het evenement is te combineren met een uitstapje met de ‘safaribus’ naar het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen, waar je de wereld van wilde dieren in kunt duiken. De leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns, zebra’s en nog veel meer wild-life staan daar voor je klaar.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen geeft 3 x 2 vrijkaarten voor Animal Event 2016 weg!

 

De tiende editie van Animal Event vindt plaats op 6, 7 en 8 mei 2016 op de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Animal Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl.
Maak kans op 2 vrijkaarten!
Vraag: wat is de toegangsprijs voor kinderen tot 12 jaar?
Vul je antwoord in op onderstaand winformulier. Je kunt tot 22 maart 2016 meedoen.