Gaaf voor Kinderen

Ahoy, Zoetwaterpiraten!

In Amsterdam is altijd wel iets gaafs te doen, voor kinderen en voor volwassenen. Van een bezoek aan een museum tot een rondvaart door de grachten. Kijk, dat laatste hebben wij vorige vakantie gedaan. Je leest hier meer over onze ‘zoetwaterpiraten-ervaring’.

Rondvaart
Deze herfstvakantie bezoeken Sjonnie, de stoerste stadsmuis van Amsterdam, en zijn trouwe vriend Harold de kat de kade van Blue Boat Company om bemanning te werven voor de ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ rondvaart. Kinderen kunnen ‘s ochtends de twee vrienden via een meet & greet ontmoeten en gaan vervolgens met Sjonnie in zee om Harolds waterangst te overwinnen. Terwijl ouders naar een zelfgekozen audiotour luisteren, gaan de Zoetwaterpiraten op een spannend en interactief avontuur.
Tijdens de vaart (duur: 75 minuten) gaan kinderen als een echte zoetwaterpiraat, met behulp van een piratenkijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee.