Gaaf voor Kinderen

Vakantietip: Zonnige Zomerdagen bij Museum BroekerVeiling


De zomervakantie van 2018 kun je bij Museum BroekerVeiling terecht voor een lekkere portie gezelligheid en plezier tijdens de Zonnige Zomerdagen. 
Lekker op het water
Neem je zwemspullen en je vriendjes mee en kom varen in een fluisterschuit! Ze kunnen daar zorgen voor een goedgevulde picknickmand. Tijdens het varen zie je allerlei leuke dingen en kun je heerlijk zwemmen in de Noorderplas. Voor de allerkleinsten zijn zwemvestjes beschikbaar.
Liever wat actiever bezig? Stap in een Canadese kano! Laat je spierbundels maar werken en vind peddelend je weg door het Rijk der Duizend Eilanden. Stap onderweg eens uit en bekijk dit unieke gebied van dichtbij! Zie jij nog groenten staan op de akkers?
Kindermiddagen
Op de woensdagen in juli en augustus worden er extra activiteiten voor kinderen georganiseerd. Vanaf 13.00 uur wordt er geknutseld, daarna kan je een dansje doen of een mooie kaars maken. Vergeet niet om op het diereneilandje de varkentjes Bram en Betty te aaien.
Er is altijd iets te doen
Tijdens de Zonnige Zomerdagen worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd, naast het toch al leuke museum programma. www.broekerveiling.nl/evenementen.