Gaaf voor Kinderen

Knoeper gezellig bij Knoest


Wat gaaf! Knoest Eten en Drinken, het sfeervolle restaurant dat in het voorjaar van 2018 vernieuwd is op Camping Geversduin, is de gehele winterperiode van 2018 geopend op woensdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 16.00 uur. Afgelopen zomer zijn wij meerdere keren gezellig wat op het terras wezen drinken. Ideaal want de kids vermaken zich altijd prima in de speeltuin van Knoest.


Winterse wandeling
Na een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bosrijke omgeving, strijk je gezellig neer in het sfeervolle restaurant. De ambiance vinden wij fijn en het mos aan de muur blijft ons fascineren. Geniet van een vers bakje koffie met wat lekkers. Lunch met een panini (tuna melt is een aanrader) of pizza uit eigen oven of ga lekker borrelen met een hapje. Oh, en ben je fan van het lokale Noest bier, wie weet vind je een flesje in de minimarkt van Knoest Eten & Drinken.
Speelparadijs
Voor kinderen is Knoest een waar speelparadijs. Er zijn twee speeltuinen, gemaakt van natuurlijke materialen en op een grote airtrampoline kunnen kinderen klimmen, klauteren, springen en lekker ravotten. Water en zand zijn de ingrediënten voor uren lang speelplezier! Vanaf het terras en het restaurant heb je prima zicht op de speeltuinen. Wel zo relaxt (of soms juist niet ).Kijk lekker hoe de kinderen spelen.


Er staan voor deze winterperiode diverse gave activiteiten gepland. Op zondag 25 november is er een gezellig Sinterklaasfeest. Vanaf 10.00 uur kunnen kinderen komen knutselen, warme chocomelk drinken en natuurlijk lekker pepernoten eten. Iedereen is welkom!
Op zondag 9 december is er tijdens de NHD winterwandeling een kerstmarkt op Camping Geversduin. Het wordt een gezellige markt met kraampjes vol winter- en kerstproducten. Uiteraard is de kerstman hierbij aanwezig en is er sfeervolle kerstmuziek. Ook voor jonge kinderen is er genoeg te beleven.
Bekijk de agenda voor nog meer leuke activiteiten deze winter.