Speelgoed

Tatuuut, daar komt de dierenambulance

Onze tester Pien mag dan inmiddels wel 7 jaar zijn, ze blijft enthousiast als het om de Pinypon producten gaat. Logisch, want haar naam zit er in (zo vindt zij). Vandaar dat deze Pinypon-testster al heel wat sets heeft uitgeprobeerd, zoals het Kasteel, het Zeemeerminnen Koninkrijk, het Pretpark en het Winkelcentrum.

Telkens weer is Gaaf voor Kinderen enthousiast. Zeker ook omdat je alle poppetjes kunt verwisselen; het haar en het gezichtje. Zo kun je dus een hele uitgebreide fantasiewereld maken.

Ook gaaf: je kunt de poppetjes makkelijk op reis meenemen en onderweg spelen. Dit laatste geldt ook voor de Dierenambulance die wij nu testen.


Dieren redden
De Pinypon Dierenambulance is een heel compleet voertuig met aan boord een verpleegster en diertje (de kat). Pien speelt op haar kamer met de ambulance met heuse zwaailichten. Ze klapt de auto open en pakt het röntgenapparaat er uit, want ze heeft een manke kat gevonden. Hup, de blonde Pinypon gaat daadkrachtig te werk en maakt een foto om te zien of het pootje is gebroken. Gelukkig niet! Maar de kattenpoot moet wel in een verbandje. Pien besluit dat de kat eerst in bad moet en daarna verder verzorgd gaat worden. Oh jee, een noodgeval verderop in de slaapkamer. Daar ligt een Pinypon hondje (uit een andere speelset) heel hard te blaffen. Snel laadt Pien alles in de dierenambulance en rijdt naar het hondje. Met de stethoscoop luistert ze naar zijn hart, gelukkig alles doet het nog. Ze zet hem in de rolstoel en rijdt de hond naar binnen. Ze verzorgt de twee dieren voorzichten en zorgt er ook nog eens voor dat ze niet te veel bij elkaar in de buurt komen, want tja… honden en katten. De dieren zijn gered en Pien brengt ze in de ambulance naar Pinypon Stad waar andere Pinypon-figuren verder voor de dieren zullen zorgen.

 


De dierenambulance van Pinypon is een uitgebreide speelset en kan eenvoudig mee worden genomen om ergens anders te spelen. Leuk dat de set steeds verder uitgebreid kan worden. Een overzicht van divers speelsets is via de Famosa video te bekijken.
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag de Pinypon Dierenambulance weggeven.


Ook gaaf:
Via www.pinypon.es/nl/ kun je de producten en video’s bekijken, spelletjes spelen en online je eigen Pinypon maken.

 

Maak kans op de Pinypon Dierenambulance inclusief 1 figuur en een huisdier.


Bekijk de speelfiguren op de site van Pinypon en noteer op het formulier welke jij het allerleukst vindt en waarom.

Je kunt tot 15 oktober 2016 meedoen.