Gaaf voor Kinderen

15 jaar K3, dus Verjaardagsshow

Wij waren er bij hoor, bij één van de eerste Verjaardagsshows van K3. In Zwolle trokken de drie meiden weer volle zalen. Wij zaten dan wel niet op de droomstoelen (want die zijn echt snel uitverkocht), ik ben gewoon vrijwel vooraan gaan staan. Mama bleef wat meer naar achteren gewoon op haar stoeltje zitten. Maar ik moet gewoon dansen als ik de liedjes van K3 hoor. Natuurlijk zongen Karen, Kristel en Josje songs van het nieuwe album ‘Engeltjes’ Maar ook ‘oldtimers’ als Lollypop en MaMaSé. Het podium was ook heel gaaf, met 3D-effect en toen de K3-tjes met jurken vol lampjes verschenen viel mijn mond gewoon weer open.

Omdat het een verjaardagsshow is mogen de meisjes van K3 van een engel ieder een wens doen als ze de zin MaMaSeO uitspreken. Er worden spetterende en swingende dromen beleefd met veel glitter en glamour. Ik vond het echt gaaf dat ze het lied voor Prins Willem-Alexander hebben omgetoverd in een nieuwe tekst. Dat kan vóór 30 april een hit worden. Ik zing mee! Vlak voor het eind van de show ben ik samen met mijn moeder naar voren gelopen omdat ik voor Kristel, Karen en Josje een tekening had gemaakt. We hadden de dames er zelfs een tweet op Twitter over gestuurd en Kristel ga antwoord dat haar lievelingskleur rood is. Dus heb ik al het roze op de tekening in rood veranderd. Nu komt het mooie… zowel Josje als Kristel heb ik de tekening kunnen geven. Wauw! De tekening voor Karen heb ik aan Josje meegegeven. Glunderend ben ik met een bak K3-popcorn en K3-lolly naar huis gereden.

De ‘K3 verjaardagsshow 15 jaar’ loopt vanaf 2 maart t/m 16 juni in Hasselt, Oostende en Antwerpen. Tickets en info via www.studio100.be. Vanaf 15 maart 2013 tot eind oktober loopt de show ook in Nederland in Enschede, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Tickets en info via www.studio100.nl.