Gaaf voor Kinderen

Zootropolis, moderne mega-stad mét dieren

Wij zagen de trailer van de nieuwste Disney film zowel in de bioscoop als thuis op tv. Wauw, Zootropolis is een must see. Check de trailer maar om te kijken of ik gelijk heb.
Konijn gaat zichzelf bewijzen
In de trailer spreekt de luiaard die héél langzaam een stempel zet mij aan. Ik ben dol op luiaards, maar ook op konijnen. En laat dat nou net een hoofdrolspeler in de film zijn. Ik geef je kort het synopsis: Zootropolis is een waanzinnige, kleurrijke en moderne mega-stad mét dieren. Er zijn verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Hier leven roofdier en prooi in harmonie samen. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Toch is het voor de optimistische officier Judy Hopps niet zo makkelijk als het eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Zij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en grijpt de kans aan om een mysterieuze zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde.
Gaat dit goed aflopen? Vast wel want in de trailer hoor je “wat voor diersoort je ook bent, verandering begint bij jou”.


Zootropolis is vanaf 17 februari 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.