Gaaf voor Kinderen

Brandweerman Sam in de bios

Naar de bioscoop gaan… vanaf welke leeftijd is dat gaaf?
Dat hangt natuurlijk van het kind af, maar je kunt het een beetje vergelijken met tv kijken. Zit je kindje lang (genoeg) stil bij een serie en filmpje dan zal het in de bios zeker ook interesse in het verhaal hebben.
Natuurlijk helpt het ook enorm als de film over zijn of haar grote held gaat. En met Brandweerman Sam zit dat dus wel snor.
Ufo Alarm!
Vanaf 26 juli beleeft Brandweerman Sam zijn eerste spannende avontuur op het grote doek in de animatiefilm 'Ufo Alarm!'. Ben jij ook zo benieuwd naar zijn eerste film? Bekijk de trailer dan alvast: https://www.youtube.com/watch?v=k48hfunh4lw&feature=youtu.be.
Piekerpolder
De naam van de film zegt al waar het avontuur over zal gaan… Norbert Puk denkt dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Natuurlijk wil iedereen in Piekepolder wel een buitenaards wezen zien dus gaan ze, inclusief tv-ploeg, op zoek naar de ufo. Norbert en Sara gaan ook op zoek naar ufo’s, maar er gaat iets mis. Sara valt in het ravijn! Brandweerman Sam wordt opgeroepen, juist op het moment dat hij denkt een marsmannetje te zien. Spannend!
Gaaf voor Kinderen vindt Brandweerman Sam Ufo Alarm! een gaaf vervolg op de tv-serie en een aanrader om met jonge kinderen in de bioscoop te bekijken!
 
AFGELOPEN - We vieren dat Brandweerman Sam vanaf 26 juli in de bioscoop draait en geven 1 dvd en 1 Brandweerman Sam boekje weg.
 
 
Hoe maak jij kans op deze Brandweerman Sam-prijs?
 
Noteer voor 1 augustus 2017 op het formulier wat jij zo leuk aan Sam vindt.