Gaaf voor Kinderen

Kinderconcerten Residentie Orkest

De Grote Toeters & Bellen Show bij het Residentie Orkest betekent een gezellige ochtend voor kleine én grote kinderen, waar ze ervaren hoe leuk klassieke muziek kan zijn. Stilzitten en luisteren? Ja, af en toe. Maar voor de rest is er vooral veel interactie tussen de orkestleden en de jonge bezoekers. Na afloop mogen alle kinderen bovendien instrumenten uitproberen met de musici. De komende Grote Toeters & Bellen Shows zijn Help heksen heksen en het Sinterklaasconcert.  
Help heksen heksen

Stel: je bent een heks. Je woont in een heksenhuis en je beste vrienden zijn ook te gekke heksen. Maar op een boze ochtend is alles anders : je bent al je spreuken vergeten en met de bezem kun je alleen nog maar vegen. Kortom: je kunt niet meer heXen! Help je mee je heXfactor weer te vinden? Help Heksen heksen is geschikt voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Op zondag 12 november om 11.00 uur in Zuiderstrandtheater, Den Haag.

Sinterklaasconcert
De Sint blijkt naast razendsnel verhalenverteller; een niet onverdienstelijk verhalenverteller.
Hij vertelt over zijn tocht met de boot over zee; en neemt ons op zijn verre reizen mee.
Muziek met sinterklaasliedjes ertussendoor, gezongen door kinderen en orkest in koor.
Het Residentie Orkest met de Sint, dat is iets wat je nergens anders vindt!
Het Sinterklaasconcert (klik hier voor een impressie) is geschikt voor alle leeftijden. Op zondag 26 november 2017, 11.00 uur in Zuiderstrandtheater, Den Haag.
De toegangsprijs voor kinderen tot twaalf jaar is tien euro en voor volwassenen vijftien euro. 
Residentie Orkest
Het Residentie Orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren.