Gaaf voor Kinderen

Barbie Dolfijnen Magie

Ben jij ook zo dol op dolfijnen? Dan is de nieuwste Barbie-film echt iets voor jou! Er komen heel bijzondere edelsteendolfijnen in voor. Dat zijn gekleurde dolfijnen met bloemen, sterren of hartjes printjes. Schitterend!
Barbie Dolfijnen Magie is vanaf 2 november 2017 te zien in de bioscoop en de film is absoluut goedgekeurd door de 8-jarige Pien. Zij vindt de film Gaaf voor Kinderen en regelde voor de lezers een winactie (zie onderaan).
Dolfijnen redden
De film start meteen spannend als de groene dolfijn met de naam Smaragd wordt gevangen door vissers. En de dolfijn was nog wel zo blij om in het water met de boot te spelen. Te zielig…
De edelsteendolfijn wordt gevangen gehouden in het onderzoekerscentrum waar Ken stage loopt. Barbie, haar zusjes en de vier puppy’s zijn bij hem op bezoek en willen hem helpen bij zijn onderzoek naar het koraalrif (en ze willen natuurlijk graag bij de dolfijn zijn).
Ondertussen probeert zeemeermin Ayla (in de filmomschrijving staat Isla maar wij verstaan in de film echt Ayla) om Smaragd te redden. De edelsteendolfijnen zijn zeldzaam en ze willen Smaragd terug hebben bij het koraalrif.
De zeemeermin krijgt als zij aan haar schelpenketting draait ‘landbenen’ en zo ontmoet zij Barbie. Samen gaan zij proberen om Smaragd en alle gekleurde dolfijnen te redden.

AFGELOPEN - Wil jij kans maken op bioscoopkaartjes voor Barbie - Dolfijnen Magie? 
 
 
Naar aanleiding van de film zijn er ook weer prachtige Barbie-poppen verschenen, zoals Barbie Magische Dolfijn Transformerende Zeemeerminpop. 
Wil jij dit nieuwe tropsiche onderwateravontuur van Barbie in de bios zien?

Vul dan voor 5 november 2017 de naam van de film in én vanaf welke datum de film in de bioscoop draait.
 
De winnaars hebben kaartjes per post ontvangen.