Gaaf voor Kinderen

Sammy’s Avonturen op grootbeeldfilm

Het is alweer wat jaartjes geleden dat wij de bioscoopfilm Sammy’s Avonturen zagen. Dat lieve schildpadje heeft ons hart gestolen.
Wat nu zo gaaf is: Sammy de zeeschildpad komt terug! Niet met een nieuwe film hoor, maar wél als bijzonder avontuur. Namelijk, helemaal om je heen. Als grootbeeldfilm in Omniversum!
Koepelscherm
Vanaf dinsdag 19 december 2017 is de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen te bewonderen op het 840 m² grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Duik mee onderwater en ‘voel’ de spannende en vrolijke belevenissen van het zeeschildpadje en zijn vrienden.
In de kleurrijke animatiefilm zie je hoe Sammy met een hippiefamilie op het strand in Californië een onvergetelijke kerst had. Wil jij in jouw kerstvakantie dus iets bijzonders doen? Kom dan kijken naar de avonturen van Sammy in Omniversum. Een bijzondere en grootse (kerst)ervaring voor jong en oud met als extra een leerzame speurquiz door de foyer. 
Leuk en leerzaam
De film over zeeschildpad Sammy die – samen met boezemvriend Ray - terugkijkt op zijn mooie leven is niet alleen prachtig en leuk, er zit zeker ook een leerzaam element in de film.
In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers.

Bij de kassa van Omniversum krijgen kinderen die Sammy’s Avonturen bezoeken een spannende en leerzame Speurquiz. Via vloer-, tafel- en wandstickers in de foyer leren ze meer over schildpadden en de ‘plastic soep’ die oceanen bedreigt.