Gaaf voor Kinderen

Paardenfilm: Wendy & Dixie


Alle paardenliefhebbers opgelet!
Heb je de prachtige film met in de hoofdrol paard Dixie al gezien? In maart 2018 was Wendy & Dixie in de bioscopen te zien... en nu is de fijne kinderfilm te zien op Pathé Thuis.
 
Vriendschap
De vriendschap tussen de 12-jarige Wendy en het paard Dixie is ontroerend om te zien en zal menig hart van de paardenliefhebber sneller doen kloppen.
 
Paardenboerderij
De film gaat over de 12-jarige Wendy die de hele zomer door moet brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Wendy heeft het niet zo op paarden. Vroeger reed ze het liefst iedere dag, maar sinds een ernstig ongeluk is alles anders.
Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy’s aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt ‘Dixie’ ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee.
 
De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed. 

Gaaf voor kinderen geeft 6 codes voor Pathé Thuis voor de film Wendy & Dixie weg! 
 
Wendy & Dixie is een familiefilm met de Nederlandse stemmen van o.a. Vivienne van den Assem, Peggy Vrijens en Feline Hoi.

AFGELOPEN - Maak kans op de gratis code voor de kinderfilm Wendy & Dixie.

Vraag: Wat vind jij een echte paardennaam en waarom?
Je kunt tot 22 augustus meedoen.
 

De winactie is voor de nieuwsbrieflezers en –abonnees!
Lees in de
privacyverklaring wat we met de gegevens doen.

Onderaan dit formulier kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt hier telkens een vinkje geven, de nieuwsbrief komt 1x op hetzelfde mailadres. De NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de toezending van de eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd.
Afmelden kan bij iedere nieuwsbrief via de link onderaan.

De winnaars hebben mail ontvangen.