Gaaf voor Kinderen

Dirk Scheele in zijn eerste bioscoopfilm


Voor wie van de vrolijke liedjes van Dirk Scheele houdt én graag naar de bioscoop gaat, is er nu goed nieuws. Beleef vanaf begin juli 2018 vrolijke en muzikale avonturen met Dirk Scheele in zijn eerste bioscoopfilm!
Op stap met Dirk Scheele
Dit jaar viert de vrolijke kinderzanger zijn 25-jarig artiestenjubileum. Dirk Scheele is al iedere schooldag te zien tijdens het Nick Jr. blok op TV-zender Nickelodeon, heeft verschillende theatershows gelanceerd en vanaf juli zingt hij voor het eerst de Nederlandse bioscoopbezoekers toe. De film heet Op stap met Dirk Scheele.
Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een prachtig paleis, gaat voor de allereerste keer paardrijden op de manege van amazone Anky van Grunsven en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Dirk duikt de jungle in als zijn grote vriend Japie het Aapie kwijt is. Hij krijgt in zijn zoektocht hulp van een papegaai, een slang en een heuse tijger!
 
In de film zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Joes Boonen en Peter Lusse.
Dirk Scheele neemt kinderen van alle leeftijden mee op een vrolijk en muzikaal avontuur in zijn eerste bioscoopfilm, Op stap met Dirk Scheele. 
 
Zing mee met de bekende liedjes van Dirk en geniet van gloednieuwe liedjes die je niet snel zult vergeten. Dirk maakt van iedere belevenis een muzikaal feestje.