Gaaf voor Kinderen

De Film van Dylan Haegens


Alle fans van YouTuber Dylan Haegens weten het natuurlijk al lang… zijn film is vanaf 13 augustus 2018 in voorpremière in de Nederlandse bioscopen te zien.
Gaaf hoor! En extra fijn… Gaaf voor Kinderen mag 2x 2 kaarten voor De Film van Dylan Haegens weggeven!

In onze mailbox en online valt te lezen waar de film over gaat. Of je bekijkt natuurlijk de trailer (met een miljoen views!).

Synopsis van De Film van Dylan Haegens:
Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.
 

Wil jij deze film zien?
Vast wel…
AFGELOPEN - Wij geven 2 kaarten voor De Film van Dylan Haegens weg!! 
Meer informatie:
“Het is ongelooflijk in wat voor gekke rollercoaster ik terecht ben gekomen. Ik kan niet wachten om mijn kijkers en de rest van het publiek de film te laten zien”, aldus Haegens.

De Film van Dylan Haegens is een samenwerking tussen Dylan Haegens, 2CFilm en Just Film Distribution en is vanaf 15 augustus te zien in België en gaat op 13 augustus 2018 in voorpremière in Nederland.
 
 
Hoe maak jij kans op 2 gratis kaarten?
Je bent natuurlijk lid van de nieuwsbrief van GaafvoorKinderen.nl en je vult het formulier in.
De vraag luidt: Waarom lijkt jou De Film van Dylan Haegens zo gaaf?
De kaarten zijn verzonden! Er is een winnaar in Geldrop en in Emmen.