Gaaf voor Kinderen

SpaceXperience! Mee op ruimtereis naar de toekomst, met André Kuipers


Het werk van een astronaut is fascinerend! Kinderen dromen er niet voor niets van om astronaut te worden. In Nederland hebben zij ook een prachtig voorbeeld: André Kuipers. En het mooie, André inspireert kinderen heel graag. Denk alleen al aan zijn boeken ‘André het astronautje - Terug naar de aarde’ of zijn allernieuwste boek ‘André het astronautje - Hoe word je astronaut?’. Of aan de kindervoorstellingen na aanleiding van zijn boek én zijn theatershows.
Liefhebbers van ruimteavonturen staat weer iets nieuws te wachten: SpaceXperience - Into the Future LIVE.
Spectaculair ruimteavontuur
Al eerder stond André Kuipers met een succesvolle, eerste editie van SpaceXperience-LIVE in Ziggo Dome in Amsterdam. En nu… komt hij op zaterdag 3 november 2018 terug met een gloednieuw ruimteavontuur. Het spektakel heet: SpaceXperience - Into the Future LIVE.
Je gaat mee op ruimtereis naar de toekomst, met behulp van een speciale gastartiest, een echte high-tech robot met menselijke trekjes.
Robot-collega
André Kuipers: “Mensen gaan een spectaculaire toekomst tegemoet. Technische mogelijkheden zullen ons versteld doen staan en gaan ons helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen waar we nu tegenaan lopen. Ik ga het publiek meenemen op een bijzondere reis naar onbekende werelden. Dat ik hierbij hulp krijg van een sympathieke robot-collega is fantastisch.” 
Extra show
Wil jij SpaceXperience - Into the Future LIVE meemaken en de bijzondere robot live zien? Kom dan op zaterdag 3 november naar Ziggo Dome en ontdek de allernieuwste technische mogelijkheden die je fantasie te boven gaan.

Er is al zoveel belangstelling voor het ruimteavontuur van André Kuipers dat er al een extra show is ingepland. Er komen op die zaterdag 3 november maar liefst 3 shows!
Kaarten voor de middagshow zijn uitverkocht en er zijn nog enkele kaarten voor de avondshow. Vanwege dit succes is er een extra show in de ochtend toegevoegd.
 
Kaarten voor de show van 11:30 uur zijn verkrijgbaar via www.spacexperience.nl.