Gaaf voor Kinderen

De Dolle Tweeling: Meer dan Best Vriendinnen


Yeah, vanaf 11 oktober draait de gloednieuwe bioscoopfilm De Dolle Tweeling: Meer dan Best Vriendinnen in de Nederlandse bioscopen.
In dit avontuur worden de zusjes Hanni en Nanni door hun moeder naar een kostschool gestuurd. Geheel zoals het hoort bij deze dolle tweeling, zijn ze niet van plan daar te blijven. De meiden doen er alles aan om terug naar huis te gaan.
Kostschool
De brutale meisjes proberen op grappige en ondeugende manieren geschorst te worden van kostschool Lindenhof. Hanni en Nanni halen veel kattenkwaad uit, stellen leraren op de proef en dat alles om bij hun vader in Berlijn te gaan wonen.

Maar is die kostschool wel echt zo erg als ze denken? Je ziet het vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen.

 
 
Wanneer Nanni bevriend raakt met een groepje meisjes en de verantwoordelijkheid krijgt voor de zorg van paard Pegasus, drijft dat de zusjes uiteen. Hanni is namelijk nog steeds bezig met het uithalen van grapjes, zodat ze naar huis kunnen. Voor de eerste keer in hun leven is de tweeling het niet met elkaar eens. Zullen zij het goedmaken en elkaar weer vinden?
 
Niemand minder dan de jonge influencers Mylène & Rosanne (Junior Songfestival 2013) vertolken de stemmen van Hanni en Nanni.