Gaaf voor Kinderen

Asterix, Het Geheim Van De Toverdrank


Ben jij dol op de stripfiguren Asterix en Obelix, ga je graag naar de bioscoop en ben jij fan van Dylan Haegens? Reken maar dat jij dan naar het nieuwe bioscoopavontuur van Asterix, Het Geheim Van de Toverdrank moet gaan.
Stemacteur
Dylan Haegens, videomaker, filmmaker en acteur op YouTube, heeft de stem in van Teleferix ingesproken voor de nieuwe grappige familiefilm: Asterix, Het Geheim Van De Toverdrank.
Dylan over zijn rol in de animatiefilm: “Ik heb het altijd geweldig gevonden om Asterix en Obelix te kijken dus dat ik nu zelf mag meedoen is een droom die uitkomt. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van mijn kijkers, hoe zij het vinden dat ik in deze film mee doe.”
Het Gallische rijk
Een korte omschrijving van de film die vanaf 12 december 2018 in de bioscoop te zien is.
Tovenaar Panoramix komt ten val tijdens het plukken van maretakken. De oude man schrikt hier zo van dat hij besluit om de toekomst van het dorp veilig te stellen en zijn kennis over “het geheim van de toverdrank” over te dragen. Hij ontmoet Teleferix, een getalenteerde maar ietwat onnozele jonge tovenaar waaraan hij het geheim wel durft toe te vertrouwen.

Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar deze getalenteerde en betrouwbare Galliër.
Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Het belooft een spannend en tegelijk grappige filmavontuur in de bios te worden.
 
 
De film draait vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen.

Naast Dylan Haegens spreken zijn teamgenoten Marit Brugman en Rick Vermeulen een stem in. De rollen van Asterix en Obelix zullen worden vertolkt door stemacteurs Bas Keijzer en Huub Dikstaal.