Gaaf voor Kinderen

Rita & Krokodil voor allerjongste bioscoopbezoekers


Ken je kleuter Rita en haar krokodil al? Dat zou heel goed kunnen, want het tweetal is al in diverse korte filmpjes te zien. Nu is deel 3 uit, en wel in de bioscoop! Rita & Krokodil 3 is het laatste deel van de Rita & Krokodil serie en is dé gelegenheid voor kleuters en peuters om ook eens naar de bios te gaan.
Krokodil in badkuip
De peuter/kleuterfilm Rita & Krokodil 3 is nu (en de hele kerstvakantie!) in het hele land te zien. Het zijn 9 op zich zelf staande lieve verhaaltjes voor de allerjongste bioscoopbezoeker (vanaf 2 jaar) over de Rita en haar beste vriend, de altijd hongerige Krokodil. De verhaaltjes duren ongeveer 5 minuten, dus ideaal voor jonge kids.

Krokodil woont in de badkuip, zo denkt Rita… Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. 
 
De verhaaltjes gaan over vriendschap, emoties en alledaagse belevenissen.
 
RITA & KROKODIL 3 is al in het hele land in de bioscopen te zien zijn. En natuurlijk een leuke tip om in de kerstvakantie te doen…