Gaaf voor Kinderen

Brugklas – de tijd van m’n leven


Donderdag 7 februari is het (eindelijk!) zo ver… de film Brugklas – De tijd van m’n leven draait dan in de bioscoop.
Gaaf voor Tieners kijkt er al een poos naar uit om meer over Nola, Jesse, Boy, Fenna en alle andere Brugklas-vrienden aan de weet te komen.
Videoclip
Om alvast iets aan de weet te komen over de Brugklas film, kun je naar de videoclip van Paul Sinha kijken. Dit is de titelsong van de film en in de clip zie je niet eerder vertoonde beelden van de film!

De film
Okay, dit weten we nu al over Brugklas – de tijd van m’n leven. De bioscoopfilm draait vanaf 7 februari in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Lekker lullig!

Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek.
 
Boy (Julian Moon Snijder), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel, wat Nola wil?
In de infografic poster staan 10 bijzondere weetjes over de film.

Wij vinden deze twee opvallend:
 
De cast bestaat uit 34 acteurs inclusief de hond.
In 13 dagen is de film opgenomen op 12 verschillende locaties.
 
 
Om kans te maken op twee kaarten noteer jij een ander weetje van de poster op het formulier.
 
Je kunt de infographic op ons Facebook-account lezen… je maakt dubbel kans als je daar ook je reactie achterlaat.