Gaaf voor Kinderen

Magische film: Circus Noël

Wij kijken al een tijdje uit naar de releasedatum (op 17 april 2019) van de Nederlandse film Circus Noël. We zagen de trailer als voorstukje toen we naar de film Brugklas gingen. Het was meteen duidelijk: deze circusfilm willen wij zien!

Het verhaal
We hebben de film dus nog niet gezien, maar we kunnen wel al iets meer over het verhaal vertellen. Het draait om de 12-jarige Karo. Zij loopt weg van huis omdat haar ouders steeds maar ruzie maken. Vervelend! Karo gaat naar haar vrienden Tonie en Victor en reist met hen mee, met Circus Noël.
Circusfestival
Terwijl Karo bij de circusfamilie is krijgen zij bericht dat zij plotseling mee mogen doen aan Cultura Nova. Dit is een belangrijk circusfestival. Wat een kans om een circusprijs binnen te halen.
 
Vriendschap
Zoals het vaker in films gaat, gebeuren er onderweg mysterieuze dingen. Ai, als het circus nog maar op tijd op het festival aan gaat komen. Het filmavontuur gaat beginnen. Het drietal zet alles op alles  om het circus te redden. De spanning stijgt, ook tussen Victor, Tonie en Karo. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden? 
 
Zij spelen in de film:
Luna Wijnands, Tommy van Lent, Samuel Beau Reurekas, Rein Hofman, Tygo Gernandt, Rick Paul van Mulligen, Nina Houston, Rosa Reuten en Emma Keuven.