Gaaf voor Kinderen

Kennen jullie Bing al?


Bing is een konijnenjongetje van 3 jaar, speels, vol energie en nieuwsgierig. Een echte peuter die alles wil uitproberen! Soms gaat dat ook wel eens mis… maar dan is Flop er. Die zorgt altijd dat alles weer op zijn pootjes terecht komt.
In de TV-serie van Bing gaat het om de GROTE verhalen in de kleine momenten van het leven van een peutertje. Vol vrolijkheid en kleine verdrietjes, herkenbaar voor iedereen. Leren delen, je favoriete speeltje kwijtraken, de natuur ontdekken… Bing maakt het allemaal mee, samen met Flop en zijn vriendjes.

In de bios
Het lieve konijntje Bing is een rijzende ster op Zappelin en Ketnet en vanaf 21 april kan je hem tijdelijk ook bewonderen op het grote doek. In alle 21 Vue bioscopen in Nederland: Zeven favoriete afleveringen, interactieve spelletjes, meezingliedjes en – je gelooft ’t niet – je eigen Bing oren bij elk toegangskaartje! 
 
Bing is bekroond met vele prijzen, waaronder die van beste pre-school programma op de Engelse televisie en een Emmy Award. Hij moest er een beetje van blozen.

Op deze Mini Mornings van Vue bioscopen zijn de lichten gedimd en het geluid is aangepast aan de gevoelige oortjes. Bing Mini Mornings zijn er op 28 april en 5 en 12 mei 2019.