Gaaf voor Kinderen

Live optredens populaire artiesten bij Familie Festival


De eerste headliners van het Nickelodeon Familie Festival zijn bekend! Niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn en STUK zullen spetterende live optredens verzorgen tijdens de tweede editie van het grootste familie festival van Nederland. Het Almeerderstrand in Almere zal dus op zondag 25 augustus veranderen in enorm festijn.

Voor jong en oud(er)

Naast deze grote namen kunnen de festivalbezoekers de hele dag door de populairste Nickelodeon en Nick Jr.-helden ontmoeten tijdens verschillende ‘Meet & Greets’, waaronder Stefania, Nickelodeon-presentator Wout Verstappen, de castleden van De Ludwigs, Chase, Marshall en Skye van de hitserie PAW Patrol, Spongebob Squarepants, Shimmer & Shine, Penny & Rod van de populaire Nick Jr.-serie Top Wing en Peppa Pig.


Voor de allerkleinsten is Nick Jr. ambassadrice Kim Kötter aanwezig en zal kinderheld Dirk Scheele een muzikaal optreden verzorgen. Verder kunnen de kinderen zich vermaken tijdens diverse (speel)activiteiten. Kortom, iedereen kan genieten van toffe muziekoptredens, meedoen aan verschillende buiten activiteiten en spelen tot het einde van de dag.