Gaaf voor Kinderen

Casper en Emma – Op jacht naar de schat


Vanaf 29 mei zijn Casper en Emma weer terug in de Nederlandse bioscopen. Goed nieuws voor de jonge fans.
Casper en Emma zijn zeer geliefd bij jonge kinderen, dus dit kan zomaar het eerste echte bioscoopbezoek zijn. Wat een avontuur!

Strandhuis
De film Casper en Emma – Op jacht naar de schat speelt zich af in het zuiden van Noorwegen waar Casper en Emma op vakantie zijn en veel naar het strand gaan. Ze logeren in het strandhuis van opa en genieten van visjes vangen, zwemmen in zee en zandkastelen bouwen.
Tijdens het bouwen van het zandkasteel vinden de vrienden een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. De start van een schattenjacht.

Knuffels mee
De schat blijkt het kistje van de opa van Emma te zijn. Lang geleden heeft hij het samen met zijn beste vriend Alfred begraven. In de schat zit dus een rebus waarmee Casper en Emma, samen met hun knuffels Welpje en Mevrouw Konijn een zoektocht starten.
De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

AFGELOPEN - Wil jij ook op zoek naar een schat? Maak bij GaafvoorKinderen kans op 2x 2 kaartjes voor de film of een rondleiding in de vuurtoren van Katwijk aan Zee. 


De film Casper en Emma – Op jacht naar de schat gaat over het vinden van een schatkistje tijdens het spelen op het strand.

Het Katwijks Museum ligt ook pal bij het strand en er zijn veel schatten die bij het strandjutten gevonden zijn te zien.
De geschiedenis van het Katwijks Museum begint in 1806 met de komst van een 7-jarige weesjongen. Maak kans op een rondleiding in Katwijks Museum én een bezoek aan de op één na oudste vuurtoren van Nederland: De Vuurbaak.

Een schat aan mooie, spannende en interessante verhalen is verbonden aan deze twee historische gebouwen van Katwijk.

Winactie!
Maak kans op een rondleiding voor 6 personen in het Katwijks Museum, inclusief Vuurtoren.
Of
Op 2 kaarten voor de film Casper en Emma – Op jacht naar de schat.
Winnaars:
2 bioscoopkaartjes voor de film - Jolanda T uit Scheveningen, Karin N uit Rotterdam
Vicky D uit Lisse gaat op voor de rondleiding door de vuurtoren van Katwijk