Gaaf voor Kinderen

Familiefilm: Huisdiergeheimen 2

 

Ach, wat hebben wij gelachen om de film Huisdiergeheimen. Wat heerlijk dus dat er nu een deel twee is/komt (voorpremière op 30 mei 2019).
Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures. Het vervolg op de bioscoophit uit 2016.
Als de baas van huis is
Hilarisch leuk om te bedenken wat huisdieren doen als hun baasjes niet thuis zijn. Bij ons weet ik het wel… onze labradoodle Takkie ligt op de bank te chillen. Misschien zet hij de tv wel aan ;-).

In de film Huisdiergeheimen 2 zien we de belevenissen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Ben jij ook zo benieuwd naar de huisdiergeheimen anno 2019?
Goed nieuws, want…

We mogen twee Huisdiergeheimen 2 pakketten weggeven (afgelopen!). 

Stemmen
De Nederlands gesproken versie is met stemmen van o.a. DJ Hardwell (Mel), Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops).
Vanaf 30 mei in de bios!

AFGELOPEN - Maak kans op zo’n Huisdiergeheimen 2 pakket.
In elk pakket 2 vrijkaartjes, een stickerboekje, een heuse lunchtas en een activity roll (met kleurplaten, puzzels en kleurtjes).
Hoe?
Vul op het formulier jouw lievelingsdier uit de film in.

Op Facebook GaafvoorKinderen.nl een like en reactie geven.