Gaaf voor Kinderen

Misfit2, met YouTuber Djamila

De film Misfit behoorde in 2017 tot een van de meest succesvolle Nederlandse bioscoopreleases in de Benelux, won onder andere een ‘The Best Social Award’, was trending op Netflix en inmiddels zijn er remakes gemaakt in Duitsland en Polen.
Deel 2
Nu dus Misfit2. De trailer is heel vaak bekeken en de film draait sinds 25 oktober in de bioscopen en wordt druk bezocht. Wij hebben lang naar de release uitgekeken en zaten zaterdag dus meteen in onze plaatselijke bioscoop, Corso in Castricum, bij Misfit2. 
Dit vonden de twee tienermeiden van de film: "Mistfit2 is een aanrader, want het gaat over vriendschap en dat is belangrijk! De film gaat over muziek, squads, vriendschap en zingen. Wat er grappig was? Dat Sterre en Julia de K3 borstel pakken ;-). Wat was er spannend? Het moment dat Sterre en Julia op moesten, want het was te laat... Wie wij het leukst vinden? Magenta! Zij is heel grappig en is over de top."

Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad! 

Misfit squad: Djamila, Bente Fokkens, Defano Holwijn, Niek Roozen, Eddy Zoey (vader van personage Niek)
VIP squad: Jolijn Henneman, Jill Schirnhofer, Fenna Ramos, Donny Roelvink
Olympus squad: Tinne Oltmans, Sem van Dijk, Jan Kooijman, Jeremy Frieser
Vloggers squad: Hanwe, Gio Latooy
Thumbs: Tatyana Beloy, Qucee, Lisa Michels en Sterre Koning
 
Via het YouTube-kanaal MISFITdefilm blijf je op de hoogte.
 
MISFIT2 draait vanaf woensdag 25 september in de Nederlandse bioscopen en 15 oktober in de Belgische theaters.