Gaaf voor Kinderen

Frozen 2

Als wij aan Frozen denken, denken we aan ‘Zullen wij een sneeuwpop maken’, maar ook aan heel hard meezingen met ‘Let it Go!’ en natuurlijk aan Elsa, Anna en de sneeuwpop Olaf.

Beste animatiefilm aller tijden

In 2013 verscheen de animatiefilm Frozen en wat was het een succes. Het is de best scorende animatiefilm aller tijden ter wereld in de box office! Dus, toen het nieuws bekend werd dat Frozen 2 er aan zat te komen, waren wij heel blij. Tussentijds is er nog een korte Frozen-film verschenen en dat vonden wij al een leuk zoethoudertje. Maar nu is het echt tijd voor FrozenII! 

Magische krachten
Ook wij moeten nog even wachten op Frozen2, want het lukte niet om naar de persscreening te gaan. We doen de weggeefactie met 2 bioscoopkaarten dus aan de hand van de informatie die er is. En dat is: “Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.”
Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen. De Nederlandse versie is ingesproken door o.a. Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. 

 
 
 
 
 
Afbeeldingen: ©2019 Disney. All Rights Reserved.