Gaaf voor Kinderen

De Piraten van Hiernaast

Piraten zijn stoer. Piraten zijn gevaarlijk… maar is dat wel echt zo? In veel kinderfilms komen piraten voor, dus hebben piraten ook absoluut iets spannends en avontuurlijks.
De nieuwste film voor kinderen met piraten in de hoofdrol heet: De Piraten van Hiernaast.
In deze bioscoopfilm, met Egbert-Jan Weeber en Tygo Gernandt, wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.


Deze bijzondere familie is nogal aanwezig in de kustplaats en de saaie buurtbewoners vinden alles wat deze piraten doen maar niets. Vooral de waakhaai en huis-octopus zijn niet favoriet in de buurt. Toch sluit de elfjarige Michiel vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. De twee vrienden dreigen elkaar te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis opduikt en hun de vriendschap moeilijk maakt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee… 


AFGELOPEN - GaafvoorKinderen.nl heeft 3 De Piraten van Hiernaast pakketten om weg te geven. 

 

Maak kans op een filmpakket van De Piraten van Hiernaast. In het pakket zitten vier kaarten en het boek.
Hoe maak jij kans?
Laat op Facebook Gaafvoorkinderen of op het online formulier weten welk (bekende) piraat jij de allerstoerste allertijden vindt.

De film draait vanaf 1 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen!


Ter info: de winnaars moeten wel reserveren bij gebruik van de kaarten, telefonisch of via de website. De vrijkaarten kunnen dan als betaalmiddel bij de kassa van de desbetreffende bioscoop worden ingeleverd.

 

Winnaars via Facebook en het online formulier:

Erica Johnny Liza Max Post-lock: Woeste willem zoo een leuk boek. En mijn piraat Max vind het fantastisch

Jessica Mars-Grobben: Thijmen (8 jaar) zegt Kapitein Zwartbaard!
Nu maar heel hard duimen voor hem dat hij kaartjes wint.

Mylene de B uit Ridderkerk